Niet Cancel maar Reset


admin


In elk dialoogvenster het je de mogelijkheid om Cancel / Annuleren te drukken. Veel mensen drukken op Cancel om vervolgens opnieuw naar dezelfde functie te gaan wanneer ze wat teveel met de verschillende instellingen hebben gespeeld.
Wanneer je echter de Alt indrukt zal Cancel / Annuleren veranderen in Reset / Herstellen. Klik vervolgens met de muis en je hebt terug de standaardinstellingen.

A

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment